Oμελέτα με σπαράγγια

20 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Απλή, αλλά θαυματουργή. Το αυγό λατρεύει τα άγρια σπαράγγια. Το ίδιο και ο ουρανίσκος μας! 

Συστατικά

  • 1 ματσάκι άγρια σπαράγγια
  • 3 αυγά
  • 100 γρ. τυρί φέτα τριμμένη
  • 4 κ.σ. λεμόνι
  • 2 πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε κυβάκια
  • Αλάτι, πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Καθάρισε τα σπαράγγια από τα χοντρά κοτσάνια και τα ξερά. Πλύνε και άφησε στην άκρη να στραγγίξουν
  • Χτύπησε τα αυγά μαζί με νεράκι σε ένα μπολ μαζί με αλαοπίπερο
  • Βάλε σε τηγάνι ελαιόλαδο και σόταρε ελαφρά τα σπαράγγια σβήσε με το λεμόνι και άφησε να βράσουν λίγο
  • Πρόσθεσε το αυγό μαζί με την τριμμένη φέτα και άφησε να ψηθεί καλά
  • Γύρισε από την ανάποδη να πάρουν χρώμα και σέβριρε

Tip


Read More

And More