Πιλάφι με κουνουπίδι και μυρωδικά

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Πλούσιο και ελαφρύ πιάτο με ρύζι από τριμμένο κουνουπίδι

Συστατικά

  • 1/2 μεγάλο κουνουπίδι
  • 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 10 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1 καυτερή πιπεριά
  • 1/3 φλ. κόλιανδρος
  • αλάτι, πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Κόψε το κουνουπίδι σε κομμάτια και χτύπησέ το στο μπλέντερ μέχρι να σχηματιστούν τρίμματα σε μέγεθος ρυζιού.
  • Άφησε το κουνουπίδι ανάμεσα σε χαρτί κουζίνας και πίεσέ το μέχρι να φύγουν όλα τα υγρά.
  • Κόψε τα κραμμύδια και την πιπεριά σε μικρά κομμάτια και τσιγάρισέ τα σε ένα τηγάνι με το λάδι.
  • Πρόσθεσε και το κουνουπίδι στο τηγάνι, ανακάτεψε καλά και σκέπασε με το καπάκι.
  • Μαγείρεψε σε μεσαία φωτιά για περίπου 10 λεπτά και μόλις ετοιμαστεί αλατοπιπέρωσε το φαγητό και πρόσθεσε τον κόλιανδρο.

Read More

And More