Σπανάκι με καβουρδισμένο κουκουνάρι

30' Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

To μυστικό της Όλιβ (του Ποπάι!!) για να έχει τον αγπημένο της πάντα κοντά της λύθηκε. Το σπανάκι; Έ, όχι ακριβώς. Το κουκουνάρι από την άλλη φαίνεται να αυξάνει την τεστοστερόνη στον οργανισμό. Και όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό για τις σεξουαλικές του επιδόσεις!! Μόνο μην τον εκνευρίσεις αφού τον ταΐσεις…
Θερμίδες 127

Συστατικά

  • 1 κιλό φρέσκο σπανάκι
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • ½ φλιτζάνι κουκουνάρι
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • Λίγο τριμμένο τζίντζερ
  • ½ κ.γ. κύμινο
  • Αλάτι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Καθάρισε το σπανάκι και βάλε μόνο τα φύλλα του σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Πρόσθεσε καυτό νερό να το σκεπάσει και βάλε στη φωτιά να ζεματιστεί 2′-3′ λεπτά. Στράγγιξε καλά να φύγουν τα υγρά του
  • Στο μεταξύ βάλε 1 κ.σ. ελαιόλαδο να κάψει και αρωμάτισε με το κύμινο. Πρόσθεσε το κουκουνάρι και άφησε να καβουρδιστεί καλά. Πρόσθεσε το σκόρδο και το υπόλοιπο ελαιόλαδο να ζεσταθεί ελαφρά. Ρίξε και το σπανάκι ανακατεύοντας να πάρει γεύση και άρωμα από το λάδι
  • Σέρβιρε ζεστό αλατίζοντας ελαφρά

Tip


Read More

And More