Οι πιπεριές είναι νόστιμες και αν τις γεμίσεις με μυρωδικά και τυριά θα δημιουργήσεις το τέλειο, ελαφρύ γεύμα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 6 πιπεριές (κόκκινες, πράσινες και κίτρινες)
- 200γρ. κατίκι Δομοκού
- 200γρ. ανθότυρο
- 200γρ. τυρί κρέμα
- 2 κ. γλ. πάπρικα
- 4 κ. σ. ελαιόλαδο
- 2 κ. σ. άνηθο ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- ελαιόλαδο.
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς
- Γεμίζεις μια κατσαρόλα με νερό, προσθέτεις αλάτι και ζεματάς τις πιπεριές για 10 λεπτά
- Τις αφαιρείς από την κατσαρόλα και της ακουμπάς σε απορροφητικό χαρτί
- Σε ένα μπολ ρίχνεις τα τυριά και τα λιώνεις με το πιρούνι
- Προσθέτεις την πάπρικα, το ελαιόλαδο, τον μαϊντανό και τον άνηθο και ανακατεύεις καλά
- Γεμίζεις τις πιπεριές με τα τυριά και τοποθετείς σε ένα ταψί
- Απλώνεις από πάνω ελαιόλαδο και το κασέρι
- Τις ψήνεις για 25 λεπτά περίπου μέχρι να πάρουν χρώμα και σερβίρεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ