Fish sticks μπακαλιάρου

35 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Μπακαλιαράκια σε sticks που λατρεύουν τα παιδιά και με λίγες θερμίδες!
Θερμίδες: 220

Συστατικά

  • 1/2 κύπελλο αλεύρι για κάθε χρήση
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Πάπρικα
  • 1 αυγό
  • 1/4 φλιτζάνι γάλα
  • Αρκετές δόσεις καυτερή σάλτσα
  • 1 1/2 φλιτζάνια φρυγανιά τριμμένη
  • Μισό κιλό φιλέτα μπακαλιάρου κομμένα σε μπαστουνάκια
  • ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα πιάτο ανακάτεψε το αλεύρι, το αλάτι, το πιπέρι και την πάπρικα.
  • Σε ένα δεύτερο πιάτο χτύπησε το αυγό, το γάλα και την καυτερή σάλτσα με ένα σύρμα.
  • Σε ένα τρίτο πιάτο, ανακάτεψε τη φρυγανιά, το αλάτι, το πιπέρι και την πάπρικα.
  • Πασπάλισε τα μπαστουνάκια ψαριού με το αλεύρι και βούτηξέ τα μέσα στο μείγμα αυγού και μετά στο μείγμα φρυγανιάς.
  • Βάλτα σε ένα πιάτο και συνέχισε μέχρι να είναι καλά παναρισμένα όλα.
  • Ζέστανε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια-υψηλή θερμότητα και πρόσθεσε τόσο λάδι όσο να καλύπτει μέχρι τη μέση τα μπακαλιαράκια.
  • Μόλις το λάδι ζεσταθεί, τηγάνισε τα μπακαλιαράκια από κάθε πλευρά για λίγα λεπτά, μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά.
  • Στράγγιξέ τα με ένα απορροφητικό χαρτί και σέρβιρε με σκορδαλιά ή ό,τι σος πιστεύεις ότι του ταιριάζει.

Tip


Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164