Γεμιστά μανιτάρια με τυρί και πιπεριές

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Μας αρέσουν οι παραλλαγές που αφορούν τα μανιτάρια και γι’ αυτό τις μοιραζόμαστε μαζί σου. Αυτή η συνταγή που σου προτείνουμε χαρακτηρίζεται από τις χαμηλές θερμίδες και την υπέροχη γεύση! Τι περιμένεις;
Θερμίδες: 104/ μερίδα

Συστατικά

  • 1κ. σούπας βούτυρο
  • 1/2 φλ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλιτζάνι πιπεριά κόκκινη – κίτρινη
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 2/3 φλ. cottage cheese χωρίς λιπαρά
  • 2κ. γλυκού Worcestershire sauce
  • 1/3 φλ. φρυγανιά τριμμένη
  • 24 μεγάλα λευκά μανιτάρια
  • Σπρέι μαγειρέματος
  • 1/2κ. γλυκού πάπρικα
  • 3κ. σούπας παρμεζάνα τριμμένη

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθέρμανε τον φούρνο στους 170°C.
  • Λιώσε το βούτυρο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια ένταση.
  • Πρόσθεσε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τη πιπεριά και σόταρε για 5 λεπτά.
  • Πρόσθεσε το cottage chesse και τη Worcestershire sauce και ανακάτεψε μέχρι να λιώσουν.
  • Αφαίρεσε το τηγάνι από το μάτι.
  • Χώρισε ομοιόμορφα το μείγμα στα μανιτάρια.
  • Ψέκασε ένα ταψί με σπρέι μαγειρέματος και τοποθέτησε τα μανιτάρια.
  • Πασπάλισε τα μανιτάρια με πάπρικα.
  • Ψήσε για 20 λεπτά στους 170°C.
  • Αφαίρεσέ τα από το φούρνο και πασπάλισε με παρμεζάνα.
  • Σέρβιρε 4 μανιτάρια σε κάθε μερίδα.

Tip


Read More

And More