Ginger Cookies

5
Mερίδες

Η αγαπημένη συνταγή μπισκότων που λατρεύει όλη η οικογένεια και δεν μπορεί κανείς να τους αντισταθεί.

Συστατικά

  • 6 κουταλιές βούτυρο μαλακό
  • 2/3 φλυτζάνι συν 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
  • 1/4 φλιτζανιού μελάσα
  • 1 μεγάλο αυγό
  • 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ σε σκόνη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
  • Σπρέι μαγειρικής

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Χτύπησε το βούτυρο με ένα μίξερ σε ένα μεγάλο μπολ σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει. Σταδιακά πρόσθεσε 2/3 φλιτζάνι ζάχαρη, χτυπώντας σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να ανακατευτεί καλά.
  • Πρόσθεσε τη μελάσα και το αυγό και χτύπησε καλά.
  • Ανακάτεψε το αλεύρι και τα επόμενα 4 συστατικά μαζί με το μοσχοκάρυδο με ένα σύρμα. Σταδιακά πρόσθεσε το μείγμα αλευριού στο μείγμα βουτύρου, ανακατεύοντας μέχρι να αναμειχθούν καλά.
  • Χώρισε τη ζύμη στη μέση.
  • Τύλιξε και τα δύο μέρη με μια μεμβράνη και άφησέ τα να παγώσουν για 30 λεπτά.
  • Προθέρμανε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  • Πλάσε τη ζύμη σε 26 μπάλες και πρόσθεσε τους, τις υπόλοιπες 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη.
  • Βάλτες πάνω σε ένα αντικολλητικό χαρτί που έχεις ψεκάσει με σπρέι μαγειρικής και ψήσε για 12 λεπτά στους 180.
  • Αφαίρεσε από τον φούρνο και άφησε τα να κρυώσουν.

Tip


Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164