Μια εύκολη συνταγή χωρίς παγωτομηχανή.
Θερμίδες: 150/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κουτί γάλα εβαπορέ light
- 1/4φλ. ζάχαρη
- 85γρ. τυρί κρέμα με λίγα λιπαρά
- 1/4φλ. γιαούρτι με λίγα λιπαρά
- 1κ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
- 3κ. σούπας μέλι
- 1κ. γλυκού χυμό λεμονιού
- 280γρ. φράουλες κομμένες στη μέση
- 1/4φλ. μπισκότα digestive τριμμένα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανακάτεψε το γάλα και τη ζάχαρη σε μια κατσαρόλα σε μέτρια θερμοκρασία για 3 λεπτά. Τοποθέτησε τυρί κρέμα σε ένα μεσαίο μπολ και πρόσθεσε σταδιακά το μείγμα γάλακτος. Ανακάτεψε μέσα το γιαούρτι και τη βανίλια και άφησε την κρέμα να κρυώσει
- Τοποθέτησε το μέλι, το χυμό λεμονιού και τις φράουλες σε ένα μπλέντερ και χτύπησε όλα τα υλικά.
- Χώρισε το μείγμα τυριού και γάλακτος στη μέση.
- Ρίξε το ένα μισό μείγμα τυριού σε 6 φόρμες για γρανίτες.
- Από πάνω ρίξε το μείγμα με τις φράουλες και μετά από πάνω το άλλο μισό μείγμα τυριού.
- Βάλε τις γρανίτες στην κατάψυξη για 4 ώρες.
- Πασπάλισε από πάνω από μπισκότο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ