Κοτόπουλο με γέμιση λιαστής ντομάτας και μοτσαρέλα

45 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Μια εύκολη σύνταγη με γευστική γέμιση που θα κάνει το φιλέτο σου ακόμα πιο νόστιμο.
Θερμίδες: 267/ μερίδα

Συστατικά

  • 8 λεπτά φιλέτα κοτόπουλου
  • 1/2φλ. λιαστές ντομάτες
  • 1/2φλ. μοτσαρέλα κομμένη
  • 1/2φλ. σπανάκι baby
  • 1/4 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
  • 1/2φλ. ψίχα ψωμιού
  • 1/4φλ. τριμμένη παρμεζάνα
  • Το χυμό από ένα λεμόνι
  • 1κ. σούπας ελαιόλαδο
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Μαγειρικό σπρέι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Συνδύασε την τριμμένη φρυγανιά και το τριμμένο τυρί σε ένα ρηχό μπολ.
  • Συνδύασε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και το πιπέρι σε ένα άλλο μπολ.
  • Προθέρμανε το φούρνο στους 220°C .
  • Ψέκασε ελαφρά ένα αντικολλητικό ταψί με μαγειρικό σπρέι.
  • Τοποθέτησε κάθε φιλέτο πάνω σε μια επιφάνεια εργασίας, όπως ένα ξύλο κοπής.
  • Μοίρασε πάνω από το κάθε φιλέτο τη λιαστή ντομάτα, τη μοτσαρέλα, το σπανάκι και το κρεμμύδι. Τύλιξε τα φιλέτα σαν ρολά και ένωσε τη ραφή με μια οδοντογλυφίδα.
  • Μετέφερε κάθε ρολάκι στο μπολ με το ελαιόλαδο και έπειτα στο μπολ με την τριμμένη φρυγανιά. Ψέκασε την επιφάνεια από τα ρολάκια με μαγειρικό σπρέι..
  • Ψήσε για 25 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν.
  • Μοίρασε σε 8 πιάτα από ένα ρολάκι.

Tip


Read More

And More