Μια δροσιστική επιλογή και ένας ιδιαίτερος χυμός που αξίζει να δοκιμάσεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θερμίδες: 118/ μερίδα
Συστατικά
- 3/4φλ. μέλι
- 1/2φλ. νερό
- 1/4φλ. ψιλοκομμένο φρέσκο τζίντζερ
- 10φλ. ψιλοκομμένο καρπούζι
- 3/4φλ. φρέσκο χυμό λάιμ
- 4φλ. σόδα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Συνδύασε το μέλι, το νερό και το τζίντζερ σε μια μικρή κατσαρόλα σε υψηλή θερμοκρασία. Μαγείρεψε μέχρι να διαλυθεί το μέλι, ανακατεύοντας συνεχώς.
- Αφαίρεσε την κατσαρόλα από το μάτι της κουζίνας.
- Κάλυψε την κατσαρόλα και άφησέ την για 15 λεπτά.
- Έπειτα αφαίρεσε από το μείγμα τα κομματάκια τζίντζερ και ρίξε το μέσα σε μια κανάτα.
- Χτύπησε το καρπούζι και το φρέσκο χυμό λάιμ σε ένα μπλέντερ.
- Πέρασε το μείγμα από ένα κόσκινο ώστε να φύγουν τα μεγάλα κομμάτια ή τα κουκούτσια.
- Ρίξε το χυμό στην κανάτα με το νερό και το μέλι μαζί με τη σόδα και πάγο.
- Ανακάτεψε καλά και μοίρασε σε 8 ποτήρια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ