Παραδοσιακή συνταγή με μπακαλιάρο ψητό για λιγότερες θερμίδες. Η φέτα με τη ντομάτα θα δώσουν έξτρα απόλαυση στον ουρανίσκο σου!
Θερμίδες: 247
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 1 1/2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 3 φλιτζάνια ψιλοκομμένη ντομάτα
- 1/4 φλιτζάνι λευκό ξηρό κρασί
- 2 κουταλάκια του γλυκού φρέσκια ρίγανη
- 1 κουταλάκι του γλυκού ξίδι
- 3/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- Λίγο μπούκοβο
- 4 μέτρια φιλέτα μπακαλιάρου
- 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένος φρέσκος μαϊντανός
- 1/2 κούπα τριμμένη φέτα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200 ° C .
- Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι που μπαίνει και στο φούρνο πρόσθεσε το λάδι και σόταρε το κρεμμύδι για 5 λεπτά, σε μέτρια φωτιά.
- Πρόσθεσε τη ντομάτα, το κρασί, το 1 κουταλάκι ρίγανη, το ξύδι, το 1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, το μαύρο πιπέρι και το κόκκινο πιπέρι.
- Άφησε τα να σιγοβράσουν για 3 λεπτά, ανακατεύοντας ανά διαστήματα.
- Πασπάλισε το μπακαλιάρο με τα υπόλοιπα 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι.
- Βάλε το μπακαλιάρο μέσα στο μείγμα ντομάτας .
- Ψήσε στους 200 ° C για 18 λεπτά.
- Πασπάλισε με το υπόλοιπο 1 κουταλάκι ρίγανη, μαϊντανό, φέτα.
Tip
Για έξτρα απόλαυση, ψήσε το μπακαλιάρο σου σε λαδόκολλα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ