Μπακαλιάρος πανέ με αμύγδαλα και μαγιονέζα που παίρνει απίστευτη γεύση και άρωμα από το θυμάρι.
Θερμίδες: 258
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 πολύσπορα ψωμάκι κομμένο σε κομμάτια
 - 1/4 φλιτζάνι αμύγδαλα σε φέτες
 - 1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο θυμάρι
 - 4 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
 - 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι χοντρό
 - 1/4 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
 - 4 φιλέτα μπακαλιάρο
 - 2 κουταλάκια του γλυκού μαγιονέζα light
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Χτύπησε το ψωμάκι με τα αμύγδαλα και το θυμάρι σε ένα μπλέντερ μέχρι να γίνουν σαν χοντρά ψίχουλα.
 - Ζέστανε το λάδι σε ένα τηγάνι σε σε μέτρια φωτιά και πρόσθεσε το μείγμα και ανακάτεψε με λάδι, αλάτι και πιπέρι.
 - Μαγείρεψε για 3 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
 - Ενώ η φρυγανιά ψήνεται, άπλωσε 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγιονέζα πάνω από κάθε φιλέτο.
 - Όταν είναι έτοιμη η φρυγανιά, πάναρε τα φιλέτα από πάνω προσεκτικά και απαλά.
 - Ψήσε στους 200 βαθμούς για 8 λεπτά.
 
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ