Μπακαλιάρος πανέ με αμύγδαλα

35 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Μπακαλιάρος πανέ με αμύγδαλα και μαγιονέζα που παίρνει απίστευτη γεύση και άρωμα από το θυμάρι.
Θερμίδες: 258

Συστατικά

  • 1 πολύσπορα ψωμάκι κομμένο σε κομμάτια
  • 1/4 φλιτζάνι αμύγδαλα σε φέτες
  • 1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο ​​θυμάρι
  • 4 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι χοντρό
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 4 φιλέτα μπακαλιάρο
  • 2 κουταλάκια του γλυκού μαγιονέζα light

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Χτύπησε το ψωμάκι με τα αμύγδαλα και το θυμάρι σε ένα μπλέντερ μέχρι να γίνουν σαν χοντρά ψίχουλα.
  • Ζέστανε το λάδι σε ένα τηγάνι σε σε μέτρια φωτιά και πρόσθεσε το μείγμα και ανακάτεψε με λάδι, αλάτι και πιπέρι.
  • Μαγείρεψε για 3 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
  • Ενώ η φρυγανιά ψήνεται, άπλωσε 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγιονέζα πάνω από κάθε φιλέτο.
  • Όταν είναι έτοιμη η φρυγανιά, πάναρε τα φιλέτα από πάνω προσεκτικά και απαλά.
  • Ψήσε στους 200 βαθμούς για 8 λεπτά.

Tip


Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164