Μπιφτέκια σολομού με σαλάτα

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Γευστικά μπιφτέκια με ψάρι.

Θερμίδες: 299/ μερίδα

Συστατικά

  • Για τα μπιφτέκια:
  • 400γρ. μαγειρεμένο σολομό
  • 2 αυγα
  • 1/2φλ. τρίμμα ψωμιού ολικής άλεσης
  • 1κ. γλυκού αλάτι
  • 1/2κ. γλυκού σκόνη σκόρδου
  • 1/4φλ. ψιλοκομμένα μυρωδικά (σχοινόπρασο, μαϊντανός, άνηθος)
  • Λίγο χυμό λεμονιού
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • Για τη σαλάτα:
  • 1 πράσινο λάχανο κομμένο
  • 1φλ. γιαούρτι με λίγα λιπαρά
  • 2-3κ. σούπας ξύδι
  • 1κ. γλυκού αλάτι
  • 1/2κ. γλυκού σκόνη σκόρδου
  • 1/2φλ. ψιλοκομμένα μυρωδικά (σχοινόπρασο, μαϊντανός, άνηθος)
  • Λίγο ελαιόλαδο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ανακάτεψε όλα τα υλικά για τα μπιφτέκια και πλάσε 4.
  • Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίξε λίγο ελαιόλαδο και ψήσε τα μπιφτέκια από κάθε πλευρά μέχρι να είναι έτοιμα.
  • Τοποθέτησε τα μπιφτέκια σε ένα χαρτί και πασπάλισε με λίγο αλάτι.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε όλα τα συστατικά για τη σαλάτα.
  • Μοίρασε τη σαλάτα σε τέσσερα πιάτα, βάλε από πάνω από ένα μπιφτέκι κι αν χρειαστεί πρόσθεσε ένα κουταλάκι του γλυκού γιαούρτι.

Read More

And More