Ντρέσινγκ με πορτοκάλι και παπαρουνόσπορο

10 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

 

Ιδιαίτερο ντρέσινγκ που μπορεί να σερβιριστεί με σαλάτα ή και κοτόπουλο.

Θερμίδες: 26/ μερίδα

Συστατικά

 

  • 4κ. γλυκού κορν φλάουρ
  • 6κ. σούπας κρύο νερό
  • 1-1/3φλ. χυμό πορτοκαλιού
  • 1/4φλ. λευκό ξύδι
  • 4κ. γλυκού Dijon μουστάρδα
  • 4κ. γλυκού μέλι
  • 1-1/2κ. γλυκού παπαρουνόσπορο
  • 1/2κ. γλυκού αλάτι

Τρόπος Μαγειρέματος

 

  • Σε μια μικρή κατσαρόλα συνδύασε το κορν φλάουρ και το νερό.
  • Ρίξε μέσα το χυμό πορτοκαλιού, το ξίδι, τη μουστάρδα και το μέλι.
  • Άφησέ τα να πάρουν μια βράση και ρίξε τον παπαρουνόσπορο και το αλάτι.
  • Άφησε το ντρέσινγκ να κρυώσει και πρόσθεσε 1-1/2 φλ. στη σαλάτα σου.

Read More

And More