Ομελέτα με ασπράδια αυγών, σπανάκι και τοματίνια

25 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
1
Mερίδες

Ξεκίνα τη μέρα σου με πρωτεΐνη και φυτικές ίνες. Αυτός ο συνδυασμός θα σου προσφέρει απλόχερα ενέργεια και θα σε διατηρήσει χορτάτη μέχρι το μεσημεριανό γεύμα. Τα ασπράδια αυγών ρίχνουν κατά πολύ τις θερμίδες του πιάτου.
Θερμίδες: 70/ μερίδα

Συστατικά

  • 3 ασπράδια αυγών
  • 1/2 φλ. σπανάκι
  • 1/2 φλ. κρεμμύδι
  • 5 τοματίνια
  • 1κ. γλυκού ελαιόλαδο
  • Αλάτι και πιπέρι για τη γεύση

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθέρμανε τον φούρνο στους 200°C
  • Σε ένα τηγάνι πρόσθεσε το ελαιόλαδο και το κρεμμύδι και σόταρέ το μέχρι να γίνει διάφανο.
  • Πρόσθεσε το σπανάκι και συνέχισε να σοτάρεις μέχρι να μαραθεί.
  • Αφαίρεσέ το από το μάτι και τοποθέτησέ το σε ένα ταψάκι.
  • Ρίξε από πάνω τα ασπράδια αυγών, τα τοματίνια, το αλάτι και το πιπέρι.
  • Ψήσε για 17 λεπτά.
  • Μπορείς να σερβίρεις αυτή την ομελέτα ακόμα και με φρούτα.

Tip


Read More

And More