Ομελέτα με μοτσαρέλα και μυρωδικά

27 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες

Μια εύκολη συνταγή για ομελέτα με υλικά που υπάρχουν πάντα στο ντουλάπι σου!
Θερμίδες: 256

Συστατικά

  • 1/4 φλιτζάνι νερό
  • 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο ​​φασκόμηλο
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 4 μεγάλα αυγά
  • 1 μεγάλο ασπράδι αυγού
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, διαιρούμενο
  • 1/4 φλιτζανιού τυρί μοτσαρέλα τριμμένη
  • Φύλλα φασκόμηλου (προαιρετικά)

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ανακάτεψε τα πρώτα 6 υλικά σε ένα μπολ απαλά με ένα σύρμα.
  • Ζέστανε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
  • Πρόσθεσε 1 1/2 κουταλάκια του γλυκού λάδι στο τηγάνι.
  • Πρόσθεσε το μείγμα των αυγών στο τηγάνι και μαγείρεψε μέχρι οι άκρες να ψηθούν καλά.
  • Γύρισε την ομελέτα και από την άλλη πλευρά και συνέχισε να μαγειρεύεις.
  • Ρίξε το τυρί και σέρβιρε με φρέσκα φύλλα φασκόμηλου, εάν θες.

Tip


Read More

Read More