Μια εύκολη και γευστική συνταγή για κάθε ώρα της ημέρας.
Θερμίδες: 249/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2/3φλ. χούμους
 - 1/4φλ. σάλτσα ντομάτας
 - 1/2κ. γλυκού σκόνη κρεμμυδιού
 - 1κ. γλυκού αποξηραμένο βασιλικό
 - 1κ. γλυκού αποξηραμένη ρίγανη
 - 1/2κ. γλυκού λάδι
 - 1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε φέτες
 - 1/4φλ. κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
 - 1/2φλ. μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
 - 1φλ. τυρί μοτσαρέλα τριμμένο
 - 4 τορτίγιες
 - 1/4φλ. baby ρόκα
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200°C.
 - Πρόσθεσε 1/2 κουταλάκι του γλυκού λάδι σε μια μικρή κατσαρόλα σε μέση θερμοκρασία.
 - Σόταρε για πέντε λεπτά την πιπεριά, το κρεμμύδι και τα μανιτάρια.
 - Ανακάτεψε το χούμους, τη σάλτσα ντομάτας, τη σκόνη κρεμμυδιού, το βασιλικό και τη ρίγανη μαζί σε ένα μικρό μπολ.
 - Άπλωσέ το πάνω στις τέσσερις τορτίγες και ρίξε από πάνω τα σοταρισμένα λαχανικά.
 - Ψήσε για 10 λεπτά.
 - Έπειτα ρίξε από πάνω την μοτσαρέλα και την ρόκα και απόλαυσε.
 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ