Πράσινη σαλάτα με εσπεριδοειδή και αμύγδαλα

5 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

 

Δροσερή και με φρουτένιο αποτέλεσμα. Σερβίρεται με γευστικό ντρέσινγκ.

Θερμίδες: 129/ μερίδα

Συστατικά

 

  • 6φλ. ψιλοκομμένα ανάμικτα πράσινα λαχανικά
  • 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1φλ. μανταρίνια
  • 1φλ. τοματίνια κομμένα στη μέση
  • 1/4φλ. αμύγδαλα φιλέ
  • 2κ. σούπας χυμό λεμονιού
  • 1κ. γλυκού ελαιόλαδο
  • 1/2κ. γλυκού αποξηραμένη ρίγανη
  • 1/2κ. γλυκού μουστάρδα
  • 1/4κ. γλυκού αλάτι
  • 1/4κ. γλυκού μαύρο πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

 

  • Ανακάτεψε το λάδι, τη ρίγανη, το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι.
  • Ρίξε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακάτεψέ τα.
  • Μοίρασε τη σαλάτα σε 4 πιάτα.

Read More

And More