Σαλάτα με κριθαράκι και κοτόπουλο

20 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

 

Μια γευστική σαλάτα που τρώγεται και κρύα και ζεστή

Θερμίδες: 264/ μερίδα

Συστατικά

 

  • Για τη σαλάτα:
  • 1φλ. άβραστο κριθαράκι
  • 2φλ. ψημένο κοτόπουλο, κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 2φλ. ψιλοκομμένο αγγούρι
  • 2κ. σούπας baby σπανάκι
  • 2φλ. καλαμπόκι
  • 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  • 4κ. σούπας κατσικίσιο τυρί
  • Για το dressing:
  • Ελαιόλαδο
  • Χυμό λεμονιού
  • Φρέσκος άνηθος, ψιλοκομμένος
  • Λίγα πράσινα κρεμμύδια, κομμένα σε φέτες
  • Αλάτι και πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

 

  • Μαγειρέψτε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Ζέστανε λίγο ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια θερμοκρασία.
  • Πρόσθεσε το σκόρδο και το καλαμπόκι και σόταρε μέχρι το καλαμπόκι να είναι τρυφερό.
  • Ανακάτεψε όλα τα υλικά για τη σαλάτα και το dressing σε ένα μεγάλο μπολ.
  • Μοίρασε σε 4 πιάτα.

Read More

And More