Σαλάτα με σπαράγγια και κατσικίσιο τυρί

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Αν σου αρέσουν τα σπαράγγια, θα λατρέψεις αυτή τη δροσερή σαλάτα με σχοινόπρασο, λεμόνι και μουστάρδα Dijon!
θερμίδες: 47

Συστατικά

  • 450 γραμμάρια μεγάλα σπαράγγια κομμένα
  • 1 1/2 φλιτζάνια ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο ​​σχοινόπρασο
  • 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο ​​χυμό λεμονιού
  • 2 κουταλάκια του γλυκού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα Dijon
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1/2 φλιτζάνι κατσικίσιο τυρί

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Κράτησε κάθε σπαράγγι από τις άκρες του και με έναν αποφλοιωτή κοψ’ τα σε κορδέλες.
  • Χρειάζεσαι 3 φλιτζάνια.
  • Εάν δεν έχεις αποφλοιωτή μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και ολόκληρα.
  • Ανακάτεψε τα σπαράγγια και τις ντομάτες σε ένα μεσαίο μπολ.
  • Ανακάτεψε το σχοινόπρασο και τα επόμενα 6 συστατικά (και το αλάτι) με ένα σύρμα.
  • Ρίξε το μείγμα πάνω στα σπαράγγια και ανακάτεψέ τα προσεκτικά.
  • Πασπάλισε με κατσικίσιο τυρί.

Tip


Read More

And More