Συνταγές: 6 light ερωτικά γλυκά για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!

Light γλυκά για ερωτευμένες και μη. Συνταγές για να αποπλανήσεις γλυκά τον αγαπημένο σου ή αν είσαι single, συνταγές για να γιορτάσεις τον έρωτα τρώγοντάς τον!

Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου σημαίνει: η μέρα που γιορτάζουν εκατομμύρια ερωτευμένα ζευγάρια -και όχι μόνο- εκεί έξω. Η μέρα που εκφράζουμε λιγάκι παραπάνω τα συναισθήματά μας και την αγάπη μας στο σύντροφό μας. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείξουμε στον αγαπημένο μας ότι τον νοιαζόμαστε και θέλουμε να νιώθει πάντα ευτυχισμένος στο πλευρό μας; Το γλυκό! Γιατί ο έρωτας πάντα περνάει από το στομάχι… Μαζί λοιπόν με το δωράκι σου, πρόσφερέ του και κάποιο από τα παρακάτω λαχταριστά γλυκά που ετοιμάσαμε για εκείνη την ξεχωριστή ημέρα!

Σοκολατένο κέικ με φρούτα του δάσους για να ανεβάσεις κι άλλο τη σεξουαλική σας διάθεση, μια σοκολατένια κρέμα -σκέτη αμαρτία- για να βουτήξετε τις φράουλες, ροζ macarons σε σχήμα καρδιάς και ένα κόκκινο κέικ που κλέβει το χρώμα του έρωτα και σας παρασύρει σαν λάβα! Και όλα αυτά light, για να μπορέσετε να απολαύσετε χωρίς ενοχές παραπάνω από ένα -ξέρουμε ότι κανείς δεν μπορεί να τους αντισταθεί!


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ Ή ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ LIGHT ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

And More