Τάρτα με κρέμα και φράουλες

45 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
14
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Ένα δροσερό επιδόρπιο με φρουτένια γεύση.

Θερμίδες: 240/ μερίδα

Συστατικά

  • 1 έτοιμη ζύμη για τάρτα
  • Για την κρέμα:
  • 115γρ. τυρί κρέμα με λίγα λιπαρά
  • 2κ. σούπας μαργαρίνη λιωμένη
  • 1κ. γλυκού ξύσμα λεμονιού
  • Μια πρέζα αλάτι
  • 1φλ. ζάχαρη άχνη
  • Για το topping:
  • 2φλ. φράουλες κομμένες στη μέση

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Πάρε ένα ταψί τάρτας 23εκ., άπλωσε μέσα λίγο ελαιόλαδο και από πάνω άπλωσε τη ζύμη.
  • Κάλυψε το ταψί και βάλε το στο ψυγείο για μία ώρα.
  • Προθέρμανε το φούρνο στους 175°C.
  • Ψήσε τη ζύμη για 20 λεπτά και έπειτα άφησέ τη να κρυώσει.
  • Για την κρέμα, χτύπησε το τυρί κρέμα, τη μαργαρίνη, το ξύσμα λεμονιού και το αλάτι στη μεσαία ταχύτητα του μίξερ μέχρι να αφρατέψει.
  • Μειώστε την ταχύτητα και πρόσθεσε λίγο – λίγο τη ζάχαρη άχνη.
  • Άπλωσε την κρέμα πάνω από την τάρτα και ρίξε τις φράουλες.
  • Κόψε την τάρτα σε 14 κομμάτια.

Read More

And More