Wrap με γλυκοπατάτα και αβοκάντο

20 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Μια έθνικ συνταγή που μπορεί να συνοδεύσει τη σαλάτα σου ή να γίνει το πρωινό σου γεύμα.

Θερμίδες: 296/ μερίδα

Συστατικά

  • 1κ. γλυκού ελαιόλαδο
  • 1κ. σούπας σκόρδο, λιωμένο
  • 1 μικρή γλυκοπατάτα, κομμένη σε λωρίδες
  • 3/4κ. γλυκού μείγμα καρυκευμάτων για Taco
  • 3κ. σούπας γάλα αμυγδάλου
  • 3κ. σούπας μαγιά
  • Λίγο αλάτι
  • 2 wrap
  • 1φλ. σπανάκι
  • 1/4φλ. κόκκινη σάλτσα σπιτική
  • 3κ. σούπας κόλιαντρο, ψιλοκομμένο
  • 1/2 αβοκάντο, κομμένο σε φέτες

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ζέστανε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια θερμοκρασία.
  • Πρόσθεσε το σκόρδο και μαγείρεψε για ένα λεπτό.
  • Πρόσθεσε της λωρίδες της γλυκοπατάτας και το μείγμα καρυκευμάτων για Taco.
  • Μαγείρεψε, ανακατεύοντας περιστασιακά, μέχρι να μαλακώσει η γλυκοπατάτα (περίπου 10 λεπτά).
  • Ενώ μαγειρεύεται η γλυκοπατάτα, ζέστανε το γάλα σε μια μικρή κατσαρόλα.
  • Πρόσθεσε μέσα και ανακάτεψε τη μαγιά και το αλάτι και άφησέ τα να πάρουν μια βράση (πρέπει να είναι παχύρρευστο σαν λιωμένο τυρί).
  • Μετέφερε το γάλα σε ένα μικρό μπολ για να κρυώσει.
  • Άπλωσε το παχύρευστο τυρί από γάλα αμυγδάλου, πάνω στα δυο wrap, από πάνω άπλωσε το σπανάκι, τη γλυκοπατάτα, τη σάλτσα, το κόλιαντρο και τις φέτες αβοκάντο.

Read More

And More