Wrap με κουνουπίδι και χούμους

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες

Μια εύκολη συνταγή που μπορείς να σερβίρεις σε κάποιο τραπέζι σαν light ορεκτικό ή να απολαύσεις σαν σνακ.
Θερμίδες: 273/ μερίδα

Συστατικά

  • 2φλ. μπουκετάκια κουνουπίδι
  • 2κ. γλυκού ελαιόλαδο
  • 2κ. γλυκού κάρυ
  • 1/4κ. γλυκού αλάτι σημείωμα
  • 2 wraps ή πίτες
  • 1/4φλ. χούμους
  • 3φλ. πράσινα λαχανικά της επιλογής σου
  • 1/4φλ. ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια
  • 2κ. σούπας ψιλοκομμένο κόλιαντρο
  • 1κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1κ. σούπας χυμό λεμονιού

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθέρμανε το φούρνο στους 200°C 400 F.
  • Σε ένα ταψί στρώσε ένα φύλλο λαδόκολλας και ρίξε πάνω το κουνουπίδι, το ελαιόλαδο, το κάρυ και το αλάτι.
  • Ψήσε για 20 έως 25 λεπτά.
  • Εν τω μεταξύ, άπλωσε το χούμους στις πίτες και πρόσθεσε τα πράσινα λαχανικά, τα κρεμμυδάκια και το κόλιαντρο.
  • Σε ένα μικρό μπολ χτύπησε ελαφρά το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού.
  • Ρίξε το dressing που μόλις έφτιαξες εσωτερικά της πίτας.
  • Ολοκλήρωσε τοποθετώντας το κουνουπίδι στις πίτες.

Tip


Read More

And More