Macaroni and Cheese με La Vache Qui Rit® Light

30 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Είναι το εθνικό φαγητό των Αμερικανών! Ζυμαρικά σερβιρισμένα με απαλή λευκή σος από τυρί. Ιδέα! Γιατί να μην μειώσεις τις θερμίδες και να δώσεις την αγαπημένη σου γεύση στο πιάτο, προσθέτοντας La Vache Qui Rit® Light; Έχουμε τη συνταγή…

Θερμίδες 224/Μερίδα

Συστατικά

  • 240γρ. ζυμαρικά ολικής άλεσης (Κατά προτίμηση κοφτό μακαρονάκι)
  • 3 τρίγωνα La Vache Qui Rit® Light
  • 5-6 φέτες La Vache Qui Rit® Cheddar κομμένες σε μικρά κομμάτια
  • 1/2 φλιτζάνι γάλα 2% λιπαρά
  • Λίγο Μαύρο πιπέρι
  • Λίγο Μοσχοκάρυδο Τριμμένο
  • 2 κ.σ. βούτυρο
  • 1 κ.σ. αλεύρι (προαιρετικά)

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βράσε τα ζυμαρικά σου σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Στράγγιξε, χωρίς όμως να στεγνώσεις τελείως τα μακαρόνια σου και άφησε στην άκρη
  • Σε ένα κατσαρολάκι βάλε το βούτυρο να λιώσει. Συμπλήρωσε το γάλα, το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο να ζεσταθεί. Πρόσθεσε τα τυράκια – La Vache Qui Rit®Light και τις φέτες La Vache Qui Rit® Cheddar – και ανακάτεψε να λιώσουν καλά
  • Αν πιστεύεις πως η σάλτσα σου είναι αρκετά αραιή, ρίξε στο μείγμα μία κουταλιά αλεύρι (ιδανικά ανακάτεψέ το αλεύρι σε λίγο γάλα για να μη σβολιάσει, πριν το ρίξεις στο υπόλοιπο μείγμα) και ανακάτεψε καλά
  • Απόσυρε από τη φωτιά και γύρισε τη σος στα μακαρόνια σου. Ανακάτεψε καλά να πάει η σάλτσα παντού και σέρβιρε

Tip


Read More

And More