Μαγειρική και cramberry! Μάθε μερικά απλά μυστικά…

Tα μικρά κόκκινα φρουτάκια είναι στην εποχή τους κι εμείς σου δίνουμε ιδέες για να τα βάλεις στην κουζίνα!
Μπορεί να είναι ιδανικά για γλυκά και τονωτικούς χυμούς, όμως μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και σε γευστικά αλμυρά πιάτα. Αν τα προμηθευτείς φρέσκα, φρόντισε να τα βράσεις μαζί με λίγη baking soda που θα μειώσει λίγο την οξύτητά τους. Με αυτό τον τρόπο θα δεις πως μπορείς να τα διαχειριστείς στις γλυκιές συνταγές σου με λιγότερη ζάχαρη. 

Μια ωραία ιδέα είναι επίσης να χρησιμοποιήσεις αποξηραμένα cranberry αντί για σταφίδες σε κάποιες από τις πιο αγαπημένες σου συνταγές. Θα δεις πως δένει υπέροχα και στο σταφιδόψωμο και στο αφράτο σου κέικ.

Τα μικρά φουτάκια θα πρέπει επίσης να μαγειρευτούν καλά, ώσπου να σπάσουν(ανοίξουν) γιατί αλλιώς δεν θα μαλακώσουν και θα πικρίσουν. Επίσης μην μπεις στον κόπο να τα ξεπαγώσεις αν τα προμηθευτείς κατεψυγμένα. Μπορείς να ξεκινήσεις άμεσα τη συνταγή σου με τα cranberry παγωμένα.

Read More

And More