Μακαρονάδα της Τοσκάνης

5 Ώρες
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Μια ξεχωριστή μακαρονάδα η οποία ετοιμάζεται μέσα στη σάλτσα της. Πλούσια υλικά βράζουν όλα μαζί και υποδέχονται το λεπτό σπαγγέτι για να το γεμίσουν με τα αρώματα και τις γεύσεις τους.

Συστατικά

  • 500 γρ. στήθος κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
  • 2 κονσέρβες ντοματάκια
  • 1 κονσέρβα κόκκινα γλυκά φασόλια ξεπλυμένα και στραγγισμένα
  • 450 γρ. χυμό ντομάτας (περίπου ένα κουτί)
  • 1 φλιτζάνι νερό
  • 150 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • 1 μέτρια πράσινη πιπεριά
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σέλερι ψιλοκομμένα
  • 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
  • 1 κ.γ. βασιλικό, ρίγανη και μαϊντανό ξερό
  • 1 πακέτο σπαγγέτι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βάλε όλα τα υλικά σου εκτός από τα μακαρόνια σε μια μεγάλη κατσαρόλα και άφησε τα να πάρουν μια βράση σε πολύ χαμηλή φωτιά
  • Άφησε στο πιο χαμηλό για τουλάχιστον 4 ώρες ή μέχρι να μαλακώσουν καλά τα λαχανικά σου
  • Στη συνέχεια πρόσθεσε τα μακαρόνια και ανέβασε τη θερμοκρασία στο δυνατό
  • Σκέπασε και ανακάτευε κατά διαστήματα
  • Το φαγητό σου είναι έτοιμο όταν γίνουν τα μακαρόνια σου

Tip

5 μυστικά για άψογες, πεντανόστιμες μακαρονάδες. Κάνε κλικ εδώ

Read More

And More