Το μενού της εβδομάδας: Συνταγές με πασχαλινά… leftovers

Τι να μαγειρέψω σήμερα; Μπορεί το Πάσχα να βαίνει προς το τέλος του (εντάξει, ακόμα δεν έχει φτάσει στην κορύφωσή του, εδώ που τα λέμε!), αλλά είναι πολύ πιθανό, ως λαός της αφθονίας και της υπερβολής που συχνά μας χαρακτηρίζει, να καταλήξουμε με ένα… σκασμό φαγητό στο ψυγείο! Σε αυτή την περίπτωση, προκύπτει πάντα το ερώτημα: Τι θα το κάνω τόσο κρέας/πατάτες/αυγά;

Ένας από τους καλύτερους τρόπους να αντιμετωπίσεις αυτό τον “προβληματισμό” είναι να ενσωματώσεις τα… περισσεύματα σε νέα πιάτα και έτσι να καταφέρεις να καταναλώσεις όλη την ποσότητα φαγητού που σου έχει μείνει, με πρωτότυπους και λιγότερο κουραστικούς συνδυασμούς!

Διάφορες ιδέες για εναλλακτικά πιάτα μπορείς να πάρεις κάνοντας μια βόλτα εδώ, αλλά αν ψάχνεις τις πιο γευστικές και πρωτότυπες συνταγές ώστε να εκμεταλλευτείς όλα τα πασχαλινά καλούδια που σου περίσσεψαν, ρίξε μια ματιά παρακάτω!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΙΑ- ΜΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

 

ΔΕΥΤΕΡΑ: Ψητή φριτάτα με αρνί και σπανάκι

 

ΤΡΙΤΗ: “Καναπεδάκια” βραστού αυγού με μυρωδικά

 

ΤΕΤΑΡΤΗ: Ζεστή σαλάτα με φασόλια και αρνί

 

ΠΕΜΠΤΗ: “Ανοιχτά” σάντουιτς με βραστά αυγά και πέστο

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Σαλάτα με ψητές πατάτες και μανιτάρια

 

ΣΑΒΒΑΤΟ: Σκορδάτος πουρές από πατάτες φούρνου

 

ΚΥΡΙΑΚΗ: Κίτρινο κάρυ με ψητό αρνί

Read More

And More