Μενού της Μεγάλης Εβδομάδας: Οι εναλλακτικές και οι παραδοσιακές συνταγές του Πάσχα

Τι να μαγειρέψω σήμερα; Η Μεγάλη Εβδομάδα έφτασε και κάθε ημέρα μας οδηγεί στους εορτασμούς της Κυριακής του Πάσχα! Μια εβδομάδα νηστείας, γεμάτη πλούσιες θαλασσινές γεύσεις και λαχταριστά ανοιξιάτικα λαχανικά, λίγο πριν τη… φιέστα του πασχαλιάτικου αρνιού!

Θέλεις να γεμίσεις το οικογενειακό τραπέζι με καλούδια που να είναι ελαφριά, αλλά να μην χάνουν τη νοστιμιά τους! Ευτυχώς, η άνοιξη έχει τις πιο “ώριμες” και δυνατές γεύσεις και εσύ θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις «θαύματα» στην κουζίνα! Καθώς, θα ετοιμάζεις τα κόκκινα αυγά και το… αμνοερίφιο της Κυριακής, μπορείς να δημιουργήσεις μοναδικά πιάτα για τους αγαπημένους σου.

Διάφορες ιδέες μπορείς να πάρεις κάνοντας μια βόλτα εδώ, αλλά αν ψάχνεις τις πιο εύγευστες επιλογές για τη Μεγάλη Εβδομάδα, ρίξε μια ματιά παρακάτω!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΙΑ- ΜΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

 

Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ: Fettuccini με ψητά λαχανικά και σάλτσα ταχίνι

 

Μ. ΤΡΙΤΗ: Φακές σούπα με γάλα καρύδας

 

Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ: Φαλάφελ ρεβιθιού με μυρωδικά

 

Μ. ΠΕΜΠΤΗ: Εναλλακτική φασολάδα με kale και μακαρονάκι

 

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Δροσερή σαλάτα φασολιών με ραπανάκι

 

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ: Παραδοσιακή μαγειρίτσα με αυγολέμονο

 

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Μαριναρισμένο αρνίσιο μπούτι με αρωματικές πατάτες

Read More

And More