Μην πετάς τη φλούδα των λαχανικών και των φρούτων. Θα δώσει υπέροχη γεύση…

Ξύσε την επιφάνεια των λαχανικών αντί να τα ξεφλουδίσεις…

Πολλές θρεπτικές του ουσίες βρίσκονται στη φλούδα και όχι στο εσωτερικό. Όπως φυσικά και αρώματα ή πιο έντονη γεύση. Αν ανησυχείς για τα διάφορα φυτοφάρμακα προτίμησε βιολογικά προϊόντα και πλύνε πολύ καλά τα τρόφιμα πριν τα ξύσεις. Σε ένα σουρωτήρι άφησέ τα κάτω από άφθονο νερό, και πέρασε ένα ένα με τα χέρια σου τρίβοντας καλά την επιφάνειά τους. 

Μικρές στρογγυλές πατατούλες με τη φλούδα τους θα γίνουν το πεντανόστιμο συνοδευτικό για κοτόπουλο φούρνου.

Το μηλαράκι σου στις συνταγές μαγειρικής θα δώσει πολύ περισσότερο άρωμα στο φαγητό αν το βάλεις με τη φλούδα

Read More

And More