MISKO Ολικής Άλεσης: Νέα γεύση και μοναδικά δώρα!

Τα αγαπημένα σου MISKO Ολικής Άλεσης επιστρέφουν με Νέα Γεύση που Υπερέχει, πιο φωτεινό χρώμα και άριστη μαγειρική απόδοση. Αποτελώντας ιδανική πηγή φυτικών ινών τα MISKO Ολικής Άλεσης σου προσφέρουν μία ισορροπημένη διατροφή και θρεπτική απόλαυση κάθε μέρα. Αλλά δεν σταματούν εκεί. Τώρα σου προσφέρουν και πλούσια δώρα μέσα από ένα μεγάλο διαγωνισμό που όλοι κερδίζουν στη στιγμή!

Για να λάβεις μέρος, αρκεί να συμπληρώσεις τον μοναδικό κωδικό που θα βρεις σε κάθε συσκευασία MISKO Ολικής Άλεσης με το κίτρινο αυτοκόλλητο στη σελίδα του διαγωνισμού. Έτσι, μπορείς να μάθεις στη στιγμή, αν κέρδισες κάποιο από τα μεγάλα δώρα χωρίς κλήρωση!

Τα δώρα των MISKO Ολικής Άλεσης περιλαμβάνουν 5 διαδρόμους γυμναστικής, 15 δωροεπιταγές αθλητικών ειδών αξίας 100€, ενώ 50 τυχεροί κερδίζουν τα ζυμαρικά MISKO Ολικής Άλεσης του εξαμήνου!
Σε αυτό το διαγωνισμό ωστόσο δεν κερδίζουν μόνο οι τυχεροί αλλά… όλοι! Αφού με την καταχώρηση κάθε μοναδικού κωδικού, παίρνεις ένα εκπτωτικό κουπόνι για την επαναγορά μιας οποιασδήποτε συσκευασίας ζυμαρικών MISKO Ολικής Άλεσης, ενώ με την καταχώρηση 10 μοναδικών κωδικών όλοι κερδίζουν αυτόματα μια τσάντα πλάτης!
Πάρε κι εσύ μέρος και κέρδισε στη στιγμή!

Read More

And More