Μπιφτέκια με κολοκυθάκια και φέτα

50 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
16
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Μια πιο υγιεινή εκδοχή των κολοκυθοκεφτέδων, αλλά με πιο πλούσια γεύση.

Θερμίδες: 72/ μερίδα

Συστατικά

  • 2 κολοκυθάκια, καθαρισμένα και τριμμένα
  • 1κ. γλυκού αλάτι
  • 1/4κ. γλυκού πιπέρι
  • 1 σκελίδα σκόρδου
  • 1κ. σούπας λάδι
  • 1κ. σούπας baking powder
  • 2κ. σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
  • 2 μεγάλα αυγά
  • 1φλ. φέτα θρυμματισμένη
  • 3/4φλ. τρίμμα ψωμιού

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βάλε τα κολοκυθάκια σε ένα μπολ και πασπάλισε με αλάτι.
  • Άφησέ τα 20 λεπτά κι έπειτα πίεσέ τα για να αφαιρέσεις τα υγρά τους.
  • Προθέρμανε το φούρνο στους 190 βαθμούς και άπλωσε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί.
  • Σε ένα μπολ ανακάτεψε το κολοκυθάκι, το πιπέρι, το σκόρδο, το λάδι, την baking powder, τον άνηθο, τα αυγά, τη φέτα και το τρίμμα ψωμιού.
  • Πλάσε 16 μπιφτέκια, τοποθέτησέ τα στο ταψί και ψήσε για 20 – 30 λεπτά.

Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164