Μπουκιές λωτού με μπρεσαόλα

10 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Αντί για πεπόνι με προσιούτο, λωτός με μπρεσαόλα! Είναι της εποχής, είναι μια μοναδική γκουρμέ ιδέα για ορεκτικό και θα σου αρέσει!

Συστατικά

  • 2 λωτοί, όχι πολύ γινωμένοι, κομμένοι σε μισοφέγγαρα
  • αντίστοιχος αριθμός σε φέτες μπρεσαόλα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Πλύνε και κόψε κάθε λωτό σε μισοφέγγαρα.
  • Τύλιξε κάθε μισοφέγγαρο σε μια λεπτή φέτα μπρεσαόλα.

Tip

Η μπρεσαόλα είναι ένα ιταλικό αλλαντικό αντίστοιχο περίπου με το προσιούτο. Αν δεν βρίσκεις ή δεν θέλεις να το χρησιμοποιήσεις μπορείς να το αντικαταστήσεις με προσιούτο ή με αλλαντικό με έντονη γεύση, ακόμη και με λεπτές φετούλες σαλάμι, για να κάνει την αντίθεση με τη γλύκα του λωτού.

Read More

And More