Μπουκίτσες τορτίγιας με αλλαντικά

25 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
6
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Ρολάκια τορτίγιας με σαλάμι, πεπερόνι και προσούτο σε σάλτσα μουστάρδας

Συστατικά

  • 3 κ. σούπας μαγιονέζα
  • 3 κ. σούπας μουστάρδα
  • 3 μεγάλες τορτίγιας
  • 230 gr σαλάμι αέρος
  • 230 gr πεπερόνι
  • 230 gr προσούτο
  • 6 μεγάλα φύλλα kale
  • 230 gr προβολόνε
  • 230 gr πιπεριές Φλωρίνης

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα μικρό μπολ ανακάτεψε την μαγιονέζα με την μουστάρδα.
  • Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά ζέστανε για λίγο τις τορτίγιες.
  • Άπλωσε σε κάθε τορτίγια δύο κουταλιές από την σάλτσα μουστάρδας.
  • Μοίρασε στις τορτίγιες τις φέτες από σαλάμι, πεπερόνι και προσούτο.
  • Μοίρασε από πάν τα φύλλα kale, τις φέτες προβολόνε και τις πιπεριές Φλωρίνης.
  • Τύλιξε σφιχτά τις τορτίγιες ρε ρολά και άφησέ τες στο ψυγείο για 15 λεπτά.
  • Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόψε τις τορτίγιες σε ρολάκια-μπουκίτσες και σέρβιρε.

Read More

And More