Μπρουσκέτες με σπαράγγια μπέικον γαλοπούλας και τυρί κρέμα

Μπρουσκέτες με σπαράγγια μπέικον γαλοπούλας και τυρί κρέμα | tlife.gr
Εύκολη
4 μερίδες
15 λεπτά

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στα σπαράγγια. Παρόλα αυτά, πρέπει να δοκιμάσεις αυτή τη συνταγή και να απολαύσεις αυτόν τον τέλειο και light συνδυασμό. Ίσως είναι μια εύκολη λύση για να σταματήσεις να τρως burgers.
Θερμίδες: 198/ μερίδα

Συστατικά
  • 4 λεπτές φέτες ψωμί
  • 1/8 φλ. ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδου
  • 200γρ. τυρί κρέμα light
  • 12 σπαράγγια
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 4 φέτες μπέικον γαλοπούλας
Τρόπος μαγειρέματος
  • Τρίψε τις φέτες ψωμιού με σκόρδο και ψήσε τα ελαφρώς στην τοστιέρα.
  • Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σε μέτρια ένταση μαγείρεψε το μπέικον μέχρι να γίνει τραγάνο.
  • Αφαίρεσέ το από το τηγάνι και άφησέ το στην άκρη.
  • Στο ίδιο τηγάνι πρόσθεσε τα σπαράγγια με λίγο αλάτι και μαγείρεψε για 4 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
  • Ενώ είναι ζεστές οι φέτες ψωμιού, άλειψέ τες αναλογικά με το τυρί κρέμα.
  • Από πάνω πρόσθεσε τα σπαράγγια και το μπέικον.
  • Σέρβιρε σε κάθε πιάτο 1 φέτα ψωμί.
* TIP ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Ψάχνετε κάποια συνταγή;
MENU
ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ