Μυστικά για αφράτα και τραγανά κεφτεδάκια

Μπορεί να φαίνεται ένα απλό, πλην πεντανόστιμο έδεσμα, έχει όμως κι αυτό τα μυστικά του.

Είτε είναι παραδοσιακά κεφτεδάκια, είτε φτιαγμένα από κοτόπουλο, μπορούν να απογειωθούν γευστικά με ένα-δύο μικρά μυστικά κατά την διάρκεια της παρασκευής τους.

– Φρόντισε λοιπόν να προσθέσεις στο μείγμα λίγο ξίδι, πριν ακόμη αρχίσεις το πλάσιμο.

– Στη συνέχεια και αφού τα πλάσεις αρκετά καλά, ανασήκωσε όλο τον κιμά και άφησέ τον να πέσει βαρύς από ύψος μέσα στη λεκάνη. Κάνε την ίδια κίνηση 2-3 φορές και θα δεις πως θα σε βοηθήσει να κάνει πιο εύκολα τα μικρά μπαλάκια από κιμά που δεν θα διαλύονται στο τηγάνι, αλλά θα είναι και πολύ τραγανά!

Read More

And More