Τραγανές πατάτες στο φούρνο…πες όχι στο τηγάνι!
Για να γίνονται πιο τραγανές οι πατάτες φούρνου, δοκίμασε να τις πανάρεις σε ένα μείγμα από αλεύρι και τριμμένη φρυγανιά. Πρόσθεσε και τα μπαχαρικα που σου αρέσουν και βάλτες στο φούρνο. Θυμάρι, ξερό σκόρδο, ρίγανη και λίγο ελαιόλαδο και οι πατάτες σου θα είναι έτοιμες!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ