Ντοματίνια γεμιστά με σαντιγί κεφαλογραβιέρας

20 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Μια αλμυρή κρέμα από κεφαλογραβίέρα γεμίζει το στόμα, αφού προηγούμενως έχει γεμίσει ένα μικρό, ζουμερό ντοματάκι cherry!

Συστατικά

  • 20 μεγάλα και ώριμα ντοματίνια
  • 100 ml κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
  • 10 μικρά τρυφερά φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 70 γρ. κεφαλογραβιέρα Κρήτης
  • Αλάτι και πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Πλύνε καλά τα ντοματίνια και αφαίρεσαι το κοτσάνι. Με ένα κουταλάκι άδειασε με προσοχή το εσωτερικό τους και άφησε ανάποδα σε σχάρα να στραγγίξουν
  • Βάλε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος και χτύπησε να γίνει αφράτη σαντιγί
  • Πρόσθεσε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, το κεφαλοτύρι τριμμένο και αλατοπιπέρωσε. Ανακάτεψε καλά να πάρεις ομοιόμορφο μείγμα
  • Γέμισε τα ντοματάκια με ένα κορνέ και σέρβιρε με 1 φυλλαράκι βασιλικό σε κάθε ντομάτα

Tip


Read More

And More