Ομελέτα με μανιτάρια και τυρί κρέμα

20 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Απολαυστική συνταγή, ιδανική για το μεσημέρι ή το βράδυ.
Θερμίδες: 196/ μερίδα

Συστατικά

  • 3 αυγά
  • 1κ. σούπας σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
  • 300γρ. μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
  • 1κ. σούπας μαργαρίνη
  • 2κ. σούπας τυρί κρέμα με χαμηλά λιπαρά, θρυμματισμένη
  • 1κ. σούπας φύλλα βασιλικού

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σπάσε τα αυγά σε ένα μπολ και ανακάτεψε με ένα πιρούνι.
  • Πρόσθεσε μια μικρή ποσότητα νερού και ανακάτεψε.
  • Πρόσθεσε το σχοινόπρασο και λίγο μαύρο πιπέρι και χτύπησε λίγο περισσότερο.
  • Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζέστανε το βούτυρο σε μέτρια θερμοκρασία.
  • Πρόσθεσε τα μανιτάρια και μαγείρεψε για 5-8 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν, ανακατεύοντας συχνά.
  • Ανακάτεψε το μίγμα του αυγού, πρόσθεσέ το στο ζεστό τηγάνι και άφησέ το για 10 δευτερόλεπτα μέχρι να αρχίσει να ψήνεται.
  • Με ένα πιρούνι, ανακάτεψε προσεκτικά το αυγό εδώ και εκεί, έτσι ώστε να μαγειρευτεί σωστά.
  • Πρόσθεσε το τυρί κρέμα και το βασιλικό, κόψε στη μέση την ομελέτα και μοίρασε σε δύο πιάτα.

Read More

And More