Ομελέτα με σπανάκι, ντομάτα και φέτα

15 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
1
Mερίδες
Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Υγιεινή και χορταστική επιλογή!

Συστατικά

  • 3 αβγά
  • 1/4 της κούπας σπανάκι φρέσκο
  • 6 μικρές τομάτες, κομμένες
  • 2 κουτ. της σούπας τυρί φέτα, τριμμένο
  • σπρέι μαγειρέματος
  • αλάτι και πιπέρι (για γεύση)

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα μπολάκι, χτυπάς τα ασπράδια των αβγών με αλάτι και πιπέρι.
  • Ρίχνεις το μείγμα σε ένα προθερμασμένο τηγάνι, μέχρι να καλύψει όλη την έκταση του. Το αφήνεις για 2 λεπτά.
  • Στη μέση των αβγών, ρίχνεις τα φρεσκοκομμένα: σπανάκι, ντομάτες και φέτα.
  • Το αφήνεις να ψηθεί για 3 λεπτά.
  • Με μία σπάτουλα, διπλώνεις την ομελέτα στη μέση.
  • Συνεχίζεις να ψήνεις, μέχρι το τυρί να λιώσει (περίπου 3 – 4 λεπτά).

Read More

And More