Παγωμένο Negroni με σαγκουίνι

Παγωμένο Negroni με σαγκουίνι | tlife.gr
Εύκολη
2 μερίδες
10 λεπτά

Για το πάρτι, για μια βραδιά με φίλους, για χαλάρωση...

Συστατικά
  • 25ml τζιν
  • 25ml Campari
  • 25ml γλυκό βερμούτ
  • 1,5 σαγκουίνι στημένο (ή αντίστοιχη ποσότητα έτοιμου χυμού)
  • 1,5 με 2 φλιτζάνια πάγο τριμμένο
  • Φρέσκο θυμάρι για το σερβίρισμα
Τρόπος μαγειρέματος
  • Σε ένα μπλέντερ βάλε το τζιν, το Καμπάρι, το βερμούτ και το χυμό.
  • Ρίξε και τον πάγο και χτύπα στο χαμηλό αυξάνοντας σταδιακά την ένταση.
  • Ρίξε περισσότερο πάγο εάν το θέλεις πιο πηχτό.
  • Βάλε το κοκτέιλ σε παγωμένα ποτήρια και σέρβιρε με ένα κλωνάρι θυμάρι.
* TIP ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Εάν δεν βρίσκεις σαγκουίνι βάλε απλό χυμό πορτοκάλι ή χυμό άλλου κόκκινου φρούτου!

Ψάχνετε κάποια συνταγή;
MENU
ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ