Παγωτό ξυλάκι καρπούζι και πεπόνι

20 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Δώσε στο καλοκαίρι σου μια νότα δροσιάς με αυτά τα απολαυστικά παγωτίνια από καρπούζι και πεπόνι…
θερμίδες: 50

Συστατικά

  • 2 1/2 φλιτζάνια κομμένα σε κύβους καρπούζι και πεπόνι
  • 1/2 φλιτζάνι φρέσκα ή κατεψυγμένα βατόμουρα
  • 1/4 φλιτζάνι ζάχαρη
  • 5 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού
  • 1 κουταλιά ανοιχτόχρωμο σιρόπι καλαμποκιού

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Πρόσθεσε όλα τα συστατικά σε ένα μπλέντερ να γίνουν smoothie.
  • Πέρασε το μίγμα από πετσέτα κουζίνας, τουλπάνι ή γάζα και στύψε ώστε να κρατήσεις μόνο τα υγρά.
  • Ρίξε το υγρό σε φορμάκια για παγωτό.
  • Κάλυψε τα φορμάκια με αλουμινόχαρτο και κόψτε μια σχισμή στο αλουμινόχαρτο.
  • Βάλε στη σχισμή από ένα ξυλάκι παγωτού.
  • Άφησέ τα στην κατάψυξη αρκετές ώρες ή όλη τη νύχτα.
  • Σέρβιρε αφαιρώντας από τα καλούπια.

Tip


Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164