Παπαρδέλες με σπιτική σάλτσα ντομάτας και Κρόκο Κοζάνης. Yummy!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 400 γρ. παπαρδέλες
 - 20 γρ. κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
 - Μερικές κλωστές από Κρόκο Κοζάνης
 - 1 σκελίδα σκόρδο
 - 1 κουτ. του γλυκού γλυκιά πάπρικα
 - 10 ντοματίνια κομμένα στην μέση
 - 1 κουταλιά της σούπας λευκό κρασί
 - 1 φλιτζάνι τριμμένη γραβιέρα
 - εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
 - αλάτι και πιπέρι
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνεις το λάδι και σοτάρεις το σκόρδο, την πάπρικα και το κρεμμύδι.
 - Μόλις το σκόρδο αρχίσει να κοκκινίζει, το αφαιρείς και προσθέτεις στο τηγάνι τις τομάτες.
 - Ανακατεύεις μέχρι να λιώσουν τα συστατικά και σβήνεις με το κρασί.
 - Σκεπάζεις το τηγάνι με το καπάκι του και τα αφήνεις να βράσουν για 5 περίπου λεπτά.
 - Παράλληλα, στην κατσαρόλα βράζεις τις παπαρδέλες σε νερό με Κρόκο Κοζάνης.
 - Τις βγάζεις από τη φωτιά και σερβίρεις τις παπαρδέλες σε μια πιατέλα.
 - Περιχύνεις με τη σάλτσα και σερβίρεις με άφθονο τυρί.
 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ