Πες αλεύρι! Οι πιο γευστικές συνταγές… σε γυρεύουν!

Το πιο πρακτικό εργαλείο για την κουζίνα σου δεν είναι πλέον κρυμμένο σε κάποιο ντουλάπι αλλά στην οθόνη του υπολογιστή σου! Το www.alevri.com θα βάλει μικρούς και μεγάλους στην κουζίνα!

Και εξηγούμαστε: Οι Μύλοι Αγίου Γεωργίου δημιούργησαν για όλους εσάς έναν χώρο διαδραστικό, που θα γίνει πηγή έμπνευσης και δημιουργίας στη κουζίνα!


Στο alevri.com θα βρεις λαχταριστές, μοναδικές, γλυκές και αλμυρές συνταγές για να απολαύσεις με την οικογένεια και τους φίλους σου, αναλόγως την περίσταση.

/
Αλλά στο alevri.com δεν θα βρεις μόνο συνταγές! Έχεις μόνο μερικά υλικά στο ντουλάπι σου και δεν ξέρεις τι μπορείς να φτιάξεις; Βάλ’ τα στα ειδικά κουτάκια του site και θα σου βρει τη συνταγή!

Επιπλέον, στο alevri.com θα βρεις συγκεντρωμένα διάφορα εργαλεία που θα σε διευκολύνουν στη μαγειρική, όπως μετατροπέα υλικών, υπολογισμό ποσοτήτων βάσει των μερίδων που θέλεις και αποστολή υλικών με email για εύκολη αγορά από το super market!

To alevri.com θα γίνει ένα κομμάτι της καθημερινότητάς σου, όπου θα βρίσκεις εύκολα και γρήγορα πεντανόστιμες συνταγές για να δημιουργείς με χαρά και μεράκι για τους αγαπημένους σου!


Read More

And More