Τραγανό φύλλο κρούστας, γέμιση ανθότυρου με διάφορα μυρωδικά και πινελιές μελιού που δίνουν άλλη διάσταση στο απαλό τυράκι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 φύλλα κρούστας
 - 200 γρ. ανθότυρο
 - 4 κ.σ. μέλι
 - 1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
 - 4 αυγά
 - Ελαιόλαδο
 - 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια
 - Αλάτι και πιπέρι
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι
 - Άνοιξε ένα από τα φύλλα κρούστας σε μια επιφάνεια και άλειψε με λίγο αυγό (χτυπημένο με ένα πινέλο)
 - Βάλε από πάνω ένα ακόμη φύλλο να ταιριάξει και κόψε στα δύο. Κάνε το ίδιο και με τα άλλα δύο φύλλα
 - Ανακάτεψε το ανθότυρο λιωμένο, το κρεμμύδι, τον άνηθο και λίγο αλατι σε ένα μπολ
 - Γέμισε με αυτό την άκρη κάθε κομματιού και τύλιξε σε φλογέρες
 - Τηγάνησε τις φλογέρες σε χαμηλή σχετικά φωτιά για 6-8 λεπτά. Άφησε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν
 - Πασπάλισε με λίγο πιπέρι (σουσάμι αν θέλεις) και μέλι και σέρβιρε
 
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ