Πίτσα μοτσαρέλα μανιτάρια στη σχάρα

20 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Κι όμως, εκεί που θα ανάψεις κάρβουνα για την Τσικνοπέμπτη μπορείς να φτιάξεις ακόμη και πίτσα. Προμηθεύσου με τις έτοιμες πιτούλες για σουβλάκια και φτιάξε ατομικές πίτσες με λιωμένη μοτσαρέλα και τρυφερά μανιτάρια κρίμινι.

Συστατικά

  • 4 πίτες για σουβλάκια
  • 1 κ.σ ελαιόλαδο
  • 2 ντομάτες τριμμένες στο τρίφτη
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • Πάπρικα
  • Φύλλα βασιλικού
  • 1 φλιτζάνι μοτσαρέλα τριμμένη
  • ½ του φλιτζανιού μανιτάρια κρίμινι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • Αλάτι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα μικρό αντικολλητικό σκεύος βάλε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρισε το κρεμμύδι.
  • Πρόσθεσε τα φύλα βασιλικού και σόταρε ελαφρά
  • Ρίξε την ντομάτα και την πάπρικα, ανακάτεψε και άφησε τη σάλτσα σου να δέσει
  • Λάδωσε την μια πλευρά της πίτας και άπλωσε λίγη από τη σάλτσα
  • Πρόσθεσε την τριμμένη μοτσαρέλα, τα μανιτάρια, το σκόρδο ψιλοκομμένο και λίγο αλάτι
  • Λάδωσε ελαφρά τη σχάρα και βάλε επάνω τα πιτάκια
  • Ψήσε μέχρι να λιώσει καλά το τυρί (περίπου 5 λεπτά)

Tip

Μπορείς φυσικά να βάλεις ότι άλλο θέλεις επάνω στην ατομική σου ψητή πίτσα

Read More

And More