Pizza bread με πέστο

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Γαλλική μπαγκέτα με πέστο, μοτσαρέλα και ντοματίνια στο φούρνο

Συστατικά

  • 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 φιλέτο στήθος κοτόπουλου
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 μπαγκέτα (250 gr)
  • 1/3 φλ. πέστο
  • 1/2 φλ. ντοματίνια σε φέτες
  • 1 φλ. μοτσαρέλα τριμμένη
  • ελαιόλαδο και τριμμένη παρμεζάνα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς και τοποθέτησε τη σχάρα στη μεσαία θέση.
  • Ζέστανε το λάδι σε ένα τηγάνι και πρόσθεσε το κοτόπουλο κομμένο σε κυβάκια με αλάτι.
  • Ψήσε το κοτόπουλο ανακατεύοντας τακτικά για περίπου 10 λεπτά και αφαίρεσε από τη φωτιά.
  • Κόψε την μπαγκέτα στη μέση και τοποθέτησε τα δύο κομμάτια σε ένα ταψί.
  • Άλειψε την ψίχα τους με το πέστο, μοίρασε από πάνω τα μισά ντοματίνια και το μισό κοτόπουλο και πασπάλισε με τη μοτσαρέλα.
  • Τοποθέτησε από πάνω τα υπόλοιπα ντοματίνια και το υπόλοιπο κοτόπουλο και ψήσε στο φούρνο για περίπου 10 λεπτά.
  • Ράντισε με έξτρα ελαιόλαδο, τριμμένη παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164