Πλιγούρι με σπανάκι, σταφύλια και blue cheese

15 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
6
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Μια ιδιαίτερη συνταγή με πλούσια γεύση.

Θερμίδες: 296/ μερίδα

Συστατικά

  • 2κ. σούπας μαργαρίνη
  • 1/2 λευκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2φλ. κόκκινα σταφύλια
  • 2φλ. edamame
  • 1φλ. πλιγούρι
  • 3/4φλ. καρύδια
  • 1/4φλ. μέλι
  • 1/4φλ. νερό
  • 6 μεγάλες χούφτες σπανάκι baby
  • Λίγο blue cheese
  • Αλάτι στη γεύση

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βράσε το πλιγούρι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Σε ένα τηγάνι λιώσε τη μαργαρίνη.
  • Πρόσθεσε τα κρεμμύδια και σόταρε σε χαμηλή θερμοκρασία για περίπου 30 λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά, μέχρι τα κρεμμύδια να είναι μαλακά, χρυσαφένια.
  • Πρόσθεσε μέσα το πλιγούρι και λίγο αλάτι και ανακάτεψε καλά.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε τα σταφύλια και το edamame.
  • Πρόσθεσε το πλιγούρι (αφού έχει κρυώσει) και τα καρύδια.
  • Ανακάτεψε το νερό και το μέλι και ρίξε το μέσα στο μπολ.
  • Πρόσθεσε το σπανάκι και το blue cheese και ανακάτεψε καλά.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164