Πλιγούρι με σπανάκι, σταφύλια και blue cheese

15 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
6
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Μια ιδιαίτερη συνταγή με πλούσια γεύση.

Θερμίδες: 296/ μερίδα

Συστατικά

  • 2κ. σούπας μαργαρίνη
  • 1/2 λευκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2φλ. κόκκινα σταφύλια
  • 2φλ. edamame
  • 1φλ. πλιγούρι
  • 3/4φλ. καρύδια
  • 1/4φλ. μέλι
  • 1/4φλ. νερό
  • 6 μεγάλες χούφτες σπανάκι baby
  • Λίγο blue cheese
  • Αλάτι στη γεύση

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βράσε το πλιγούρι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Σε ένα τηγάνι λιώσε τη μαργαρίνη.
  • Πρόσθεσε τα κρεμμύδια και σόταρε σε χαμηλή θερμοκρασία για περίπου 30 λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά, μέχρι τα κρεμμύδια να είναι μαλακά, χρυσαφένια.
  • Πρόσθεσε μέσα το πλιγούρι και λίγο αλάτι και ανακάτεψε καλά.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε τα σταφύλια και το edamame.
  • Πρόσθεσε το πλιγούρι (αφού έχει κρυώσει) και τα καρύδια.
  • Ανακάτεψε το νερό και το μέλι και ρίξε το μέσα στο μπολ.
  • Πρόσθεσε το σπανάκι και το blue cheese και ανακάτεψε καλά.

Read More

And More